CURSUS STERKTELEER PDF

Studiefiche Vanaf academiejaar Sterkteleer (E) Cursusomvang (nominale waarden; effectieve waarden kunnen verschillen per opleiding). Course material: Digital course material (Required): Elasticiteit en Sterkteleer, Powerpoint slides gebruikt in de cursus, Hugo Sol-bewerking Lincy Pyl. Industriële Wetenschappen: Elektromechanica. Zegt het je wel wat om zelfstandig en in teamverband complexe machines en elektromechanische systemen.

Author: Mebei Vidal
Country: Egypt
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 26 November 2017
Pages: 177
PDF File Size: 20.32 Mb
ePub File Size: 17.40 Mb
ISBN: 531-3-29404-184-5
Downloads: 51534
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazikus

Zegt het je wel wat om zelfstandig en in teamverband complexe machines en elektromechanische serkteleer – onderdelen van auto’s, vliegtuigen, elektrische en verbrandingsmotoren, Of er toch nog niet helemaal van overtuigd dat de doordeweekse dag van een elektromechanisch industrieel ingenieur uitermate boeiend kan zijn? De meest voor de hand liggende keuze zou natuurlijk een opleiding Talen geweest zijn, maar ik gaf de voorkeur aan een onbekende richting.

Ik ben gaan nadenken waar mijn interesse echt lag en ik ben uitgekomen bij een jeugdpassie, namelijk vliegtuigen. Dat het dus Brussel werd, vond ik een extra troef: De gemakkelijke bereikbaarheid van de campus was bovendien ook een pluspunt voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn sterktelee voor ingenieur in Brussel de beste keuze sterktelesr gemaakt die ik maar kon maken. Deze systemen of machines kunnen zowel mechanische, pneumatische, hydraulische als elektrische componenten bevatten.

Je verwerft daarbij inzicht in hernieuwbare energie, omzetting van energie, rationeel energieverbruik, de nieuwste productietechnieken en materialen, virtueel en computerondersteund ontwerpen CAD en leert alles over elektrische voertuigen en hun batterijen.

Elektromechanica om zelfstandig onderzoek in deze domeinen uit te voeren en nieuwe elektromechanische ontwikkelingen op de voet te volgen. Met de nodige onderzoeksbekwaamheid kan je vernieuwingen in de industrie of het wetenschappelijk onderzoek helpen uitbouwen. Het programma beoogt om de houders van een academisch bachelordiploma de in het artikel II.

Het programma beoogt om de houders van een professioneel bachelordiploma de in het artikel II.

Engineering Experience 4: Design a Small Solar Vehicle/Nl/Team AM6 – Wikiversity

Leerresultaten zijn de beoogde kennis en inzicht, vaardigheden en attitudes die je dient te beheersen na het afronden van een opleiding. Wil je meer weten over de specifieke leerresultaten van deze opleiding? Lees er hier meer over. Je studies zijn prima verlopen en je mag je masterdiploma in ontvangst nemen.

  ASTM E238 PDF

Je glimt van trots, en terecht. Want met dat diploma van jou ben je gewapend als geen ander om de arbeidsmarkt op te gaan. Maar welke richting ga je uit?

Je hebt sterkkteleer veel mogelijkheden en ook hier staat de VUB je bij. Als industrieel ingenieur ben je vaak de schakel tussen de vaktechnici aan de ene kant en de meer ‘theoretische’ burgerlijk ingenieurs aan de andere zterkteleer.

Afgestudeerde industrieel ingenieurs worden ook vaak als procesingenieurs ingezet, waarbij ze gekende processen en technieken toepassen en onderhouden. Maar evengoed kan je leidinggevende functies bekleden in het bedrijfsleven, de dienstensector en de overheid.

Starten als zelfstandig ondernemer behoort ook tot de mogelijkheden. Aangezien ingenieurs een knelpuntberoep vormen, is een ruime keuze aan werkgelegenheid gegarandeerd.

Bovendien is het beroep zeer uitdagend, gevarieerd, boeiend en met de nodige verantwoordelijkheid. Elektromechanica kan je aan de slag in bedrijven die actief zijn in domeinen van hernieuwbare energie, auto- en vliegtuigbouw, lucht- en ruimtevaart, en in bedrijven die elektromechanische systemen en machines ontwikkelen.

Daarnaast kan je leidinggevende functies bekleden in de dienstensector en de overheid.

Engineering Experience 4: Design a Small Solar Vehicle/Nl/Team AM6

Dat je je masterdiploma behaald hebt, dat is een hele prestatie. Maar ook daarna kun je je kennis aan de VUB blijven bijspijkeren. Zo biedt de universiteit maar liefst 21 master-na-masteropleidingen aan en heel wat postgraduaten. Een aanbod dat niet alleen ruim is, maar ook bijzonder hoogwaardig.

Sterkteleer

En dus een extra troef op je cv! De lessen van academiejaar starten in de vierde week van september. We verwelkomen je graag op een van de onthaalmomenten voor nieuwe studenten. En op tal van andere actviteiten tijdens Kick off the Campus. Heb je nu al een vraag voor de VUB? Hieronder vind je alvast wat informatie om je op weg te helpen. Het studiegeld varieert naar gelang het aantal opgenomen studiepunten ECTS en het al dan niet verkrijgen van een studiebeurs.

Een gedetailleerd overzicht van de studiegelden per opleiding kan je hier raadplegen. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Voor studenten Lessenroosters Flexibel studeren Reglementen Studiebegeleidingscentrum Academische kalender.

  ALCATRAZZ SONGBOOK PDF

Onderzoek Informatie Onderzoeksbeleid en organisatie Europees en internationaal. Output Hall of fame Onderzoeksgroepen Publicaties. Over de opleiding Programma Na je studies Praktische info.

Elektromechanica Zegt het je wel wat om zelfstandig en in teamverband complexe machines en elektromechanische systemen – onderdelen van auto’s, vliegtuigen, elektrische en verbrandingsmotoren, Na een cureus Klassieke Talen in het middelbaar wist ik eigenlijk niet welke richting ik uit wou in het hoger onderwijs “Na een opleiding Klassieke Talen in het middelbaar wist ik eigenlijk niet sterktteleer richting ik uit wou in het hoger onderwijs.

Faculteit Ingenieurswetenschappen Meer info. Stuur ons een e-mailtje! We helpen je graag verder. Hoe zit de opleiding in elkaar?

Kies je voor de afstudeerrichting Luchtvaarttechnologiedan krijg je een stevige achtergrond in alle facetten van de luchtvaart mee. Daarnaast kan je in zowat alle hoogtechnologische branches terecht.

In de afstudeerrichting Elektromechanica leer je complexe machines en elektromechanische systemen ontwerpen en realiseren.

Deze afstudeerrichting kent drie specialisaties: Tijdens praktische projecten raak je vertrouwd met sensoren, motoren en geavanceerde regelsystemen. Bachelors Traject na vooropleiding Prof. Bachelor elektromechanica, luchtvaart en autotechnologie Traject na vooropleiding Prof. Bachelor elektrotechniek Traject na vooropleiding Prof. Leerresultaten Het programma beoogt om de houders van een academisch bachelordiploma de in het artikel II.

Fursus einde is pas het begin Beeld je in. Ook tijdens je studies! VUB telt drie doctoral schools ter ondersteuning van doctorandi. Ze hebben tot doel junior-onderzoekers te stimuleren en te promoten via workshops, seminaries, master classes, … Dr in spe.

Maar nooit meer studeren, nee. Meer weten over onze alumni? Een vliegende start De lessen van academiejaar starten in de vierde week van september. Internationale kansen Binnen sterrkteleer opleiding kan je op uitwisseling naar: Ga je op kot? Op de campus, er vlak naast of in de stad? Veel meer dan een studentenstad. Alles over de studentenverenigingen en meer.