73 DE SCHEME PENTRU RADIOAMATORI PDF

Radio Si comentate pentru radioamatori. MACIUCA,uctii de radioreceptoare SAHIJEANU,Aure1 ROSICI. 73 de scheme. Transcript. 73_de_scheme_pentru_radioamatori_Vol_I_Page_02_2R 73_de_scheme_pentru_radioamatori_Vol_I_Page_03_1L. Congtru ctii de radioreceptoare SAHIJEANU,Aure1. ROSICI. 73 de scheme pen- tru radioamatori. Vol. Mon, 08 Oct GMT Scheme de.

Author: Sara Meztilmaran
Country: Puerto Rico
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 19 December 2008
Pages: 213
PDF File Size: 7.51 Mb
ePub File Size: 5.56 Mb
ISBN: 679-1-54751-590-4
Downloads: 59071
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tukree

Avind nevoie si de acest aparat am cautat o alta schema care sa foloseasca un microcontroler pe care sa-l am la indemina in mai multe exemplare. Cu acesta se pot conecta iesirile traductorului pot fi montate la cele 2 intrari de masura ale montajului cu PIC16F De asemenea in paginile respective se mai pot gasi si alte detalii de interes pentru cei care vor realiza acest montaj.

Cei care doresc mai multe informatii ma pot contacta pe adresa de mail emilus gmail. Nume utilizator forum Parola forum Retine parola: Atentie, dupa 5 incercari nereusite de autentificare, contul se blocheaza.

  AIPHONE JB2MED PDF

Categorii Radioamatorism – Opinii Federatia Romana de Radioamatorism Echipamente schene constructii radio Comunicatii digitale Umor pe teme ham radio Intamplari adevarate Evenimente, insemnari de calatorie Software pentru radioamatori Activitati DX si trafic radio. Altele Ultimul articol postat Toate sectiunile Cele mai citite articole Arhiva articolelor Indicatii tehnice pentru autori Politica de copyright.

Pagina principala Cele mai recente contributii Intrebari puse frecvent Subiecte active Cautare.

Felicitari Sandu cea ce faci tu acuma i-mi aminteste de vremurile bune cand tot radioamatorul stia sa manevreze cu pricepere radioamatoei de lipit multumita tie si altora ca tine simt ca merita inca sa exist ca radioamator YO. Postat de nicu ciobanu – YO4AX la Ceea ce faci tu este intreadevar pasiune.

Ai prezentat cu lux de amanunte acesta schema care ne este utila tuturor. Postat de Morel – 4X1AD 4x1ad la Articol foarte util, Emil. Daca vei dori sa explorezi si sa imbogatesti in continuare acest proiect home made, iti sugerez sa adaugi si posibilitatea masurarii de “Peak Envelope Power” PEPextrem de raioamatori in SSB.

  BALTASAR CASTIGLIONE EL CORTESANO PDF

grid dip metru –

Subiectul figureaza pe mai multe surse, una din ele fiind de exemplu: Succes in continuare la DX dar si la homebrewing. Felicitari pentru realizare si prezentare.

Ce sa mai zic Felicitari pentru realizare si articol si te asteptam cu alte noutati! Placile au fost reproiectate si se mai gasesc inca de vanzare la yo9hvp-Sorin.

Radioamator.ro

Varianta aleasa pentru 16F88 este buna si felicit pe Sandu pentru experiment. Postat de Leo – neradioamator la Scrieti un mic comentariu la acest articol!

Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum psntru cele care contin fara a se limita la atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.